Interaktiv virtuel 360 graders Tour

TSLfilm kan fremstille et slags showroom med en interaktiv virtuel oplevelse med en 360° panorama tur.

Med et 360° kamera, får man ultra vidvinkel optagelse af billeder og video. Effekten har lidt tilfældes med Google Street View, men udover fuld bevægelighed i alt hvad man vil se, kan der undervejs komme informationsbokse med tekst, video, andre billeder, lyd og links til website og sociale medier, sammen med trykbare punkter til at vælge vejen rundt i den Virtuel 360 graders Tour. Dette giver den besøgende på hjemmesiden en helt speciel mulighed for at fordybe sig fuldt ud i det som vises frem..
Alt kan integreres på enhver hjemmeside.
TSLfilm har mulighed for at lave det samme fra luften. Med en DJI drone kan der skabes en professionel 3D Virtuel Tour i op til 120 meters højde. Det kan være til en turistattraktion, byvandring, sportsområder o.l. Alt kan lavers som en færdig selvkørende enhed med tekster, hotspot, lyd, tale i mange sprog, som kan integreres en hver hjemmeside.

Holbæks Byforums 360 graderes by-tour med medlemsbutikker

Ny 360 graders tour er på vej...

Hos DANSK er det lavet mest færdigt, med links til hjemmeside og sociale medier,
og mange billeder rundt i butikker.
Der udover er der indsat tekster om tøjstørrelser på visse steder.

Hos BAUHAUS er det lavet med billeder rund i butikken, også ude i Drive-in afdelingen. Dette er kun en test, og der er ikke indsat links eller andet.

Hos BILLIGBLOMST er det også flere billeder rundt i en mindre del af butikken. 
Vi venter på foråret og nye planter. dette er lavet kun som en test.

Hos BR er det ikke afgjort om der skal flere billeder til. Men alligevel er der som et test sat en del billeder ind, da det kan vise mulighederne.

Her er et dronefoto af Holbæk havn, som efterfølgende er lavet som Tiny planet.