Luma Labs AI

Luma Labs AI er en software, der gør det muligt at generere naturtro 3D-billeder. Der kan skabes fotorealistiske 3D-miljøer af høj kvalitet ud fra en særlig videooptagelse i flere højder. Her er nogle eksempler på det færdige resultater som TSLfilm har haft fornøjelse af at lave.
Denne 3D-billeder/modeller kan der så arbejdes videre med i dette 3D univers.

En 3D model lavet med morgen dis og en drone på en stang. 

Her er en model af en legeplads, også lavet med drone og lidt redigering.

En lille legeplads i et vilakvarter. Her blev også først filmet i 3 højder, med et INSTA 360 kamera.

Der er også gået rundt 3 gange med et kamera. For at filme i den høje vinkel gik jeg op af trappen og rundt på reposen.  

Den bevægelige kameravinkel som legepladsen vises i her, er lavet efterfølgende for at gøre visningen mere interessant at se på. Du kan styre det hele selv med et klip på linket herunder, eller på linket i den lille film der viser legepladsen.

  • Læg mærke til den disede baggrund – det vardiset den morgen kl 07.00 – fantastisk at det også på en måde  kommer med  🙂

Arbejdsmetode til disse legeplads modeller.

Det hele starte med at der skal laves en stabil hej kvalitets video hele vejen rundt på det område som der skal laves en 3D model af.
Videoen skal have et klart center som modellen skal handle om. Videoen skal laves i 3 højder. Fra midten, fra toppen og tær på jorden.

Jeg har brugt en drone, da den har et stabilt godt kamera. MEN jeg kan ikke flyve rundt på den ønskede måde. Løsninger er at holde den på en pind, og simpelt bare gå rundt 3 gange og filme i de 3 højder.

Der kan “flyves” rundt i billedet ved at bruge mus og taster som vises her. Start siden forfra, hvis det bliver rodet.