Dronepilot og fotograf

Dronefotograf og fotograf i Holbæk - hjemmeside og webdesigner - Grafisk arbejde - Reklame produktion

TSLfilm kan tilbyde professionel videoproduktion, alt fra helt små, simple, basis opgaver – til meget smarte, fantasifulde og udspekuleret løsningen.

Video og billeder til sociale medier - eller en helt ny hjemmeside.

Få en færdig video og en del billeder eller en frisk ny hjemmeside. Video og billeder til Facebook, YouTube, hjemmesiden eller måske en biograf reklame. 

Man kan komme langt for små penge

Der kan i mange tilfælde opnås en færdig video og en del billeder eller en frisk ny hjemmeside fra ca. 1.500,- kr.  Video og billeder til Facebook, YouTube, hjemmesiden eller måske en biograf reklame. 

Se det hele fra dronen

Fang og gem særlige øjeblikke fra oven med drone billeder og video.
TSLfilm tilbyder erfaren dronefotografering til private og erhverv.
Det kan også være til fremvisning af virksomhedens beliggenhed, bygninger, maskiner, dokumentation af særlige opgaver eller præsentation af nye projekter. SE LEDLIGHT DANMARK med nyt fodboldbanelys i Hvalsø Idræts Forening

Billeder og video fra events og arrangementer

Bevar dine private eller forretningsbegivenheder med optagelser fra en erfaren fotograf, for at sikrer et fantastisk slutresultat.
Se Holbæk Havnefestival  SKVULP

Ikke kun drone videoer og billeder i høj kvalitet, men også helt nede fra med særlige aktions kamera. Alt kan professionelt redigeres sammen til video – film med specialeffekter, tekster og musik. Klar til sociale medier eller andet format.
Alle nødvendige rettigheder og licenser opnås til brug af musik, billeder og video på websteder og sociale medier. Flere filformater tilgængelige.”

Optagelser kan også leveres i rå tilstand, så klar til at blive redigeret evt. med andet materiale.

Inspektion med drone er hurtig, detaljeret og effektiv.

Inspektion med drone er hurtig, detaljeret og effektiv. Få et detaljeret overblik ved broer, udhæng, master, vindmøller, facader og pyloner. Også med stormskader og vandskader.

Billeder og video fra luften kan giver det præcise overblik over en bygnings tilstand på tage, tagrender, skorstene, ventilation, vinduer og meget mere. Inspektionsresultaterne kan ses fra en telefon, tablet eller computer.

Ideel til byggepladsdokumentation og til at følge dens fremskridt. Droneinspektion er effektiv, hurtig, billig og præcis og giver et fremragende evalueringsgrundlag.

Derudover kan en dronefotograf hyres til fantastiske PR-billeder for entreprenører eller bygherrer.” Der vil også kunne laves et 360 grades interaktivt billede af et stort areal som en byggeplads, nybyggeri eller sportsanlæg.

Produktion af film, video, billeder med drone. Inspektion fra luften af bygninger, byggepladser, event, reklame luftbilleder til hjemmesider.

Se her en interaktiv bydel med dronebillede, gade og butiksbilleder. Alt i 360 graders billeder.